loader image

Recente artikelen

Volg ons en zie onze laaste artikelen.
24 november 2023

Zeer prettig samengewerkt met De Lange Projectbouw. Konden op korte termijn tijd vrij maken voor een klus. Duidelijke planning en zeer netjes en vakkundig gewerkt. Waar zie je dat nog tegenwoordig.

Lees meer
17 mei 2023

De kantoortuinen van ons nieuwe kantoorpand zijn door De Lange Bouw perfect omgetoverd in transparante kantoren en spreekkamers die nagenoeg geluidsdicht zijn. Wel de gezelligheid van werken met elkaar, maar geen overlast van elkaar. 😃 Keurig gewerkt en garantiewerk wordt goed en snel aangepakt! 👍

Lees meer
17 maart 2023

Verademing om met De Lange te werken!! Ze denken mee, komen met realistische oplossingen en eerlijke offertes v.w.b. prijs en planning. Uitvoering is perfect, hoge kwaliteit, zeer gestructureerd, netjes en bovenal betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. ZEER aan te bevelen!!

Lees meer
12 december 2022

We zijn zeer tevreden over de geleverde en gemonteerde volglaswanden! Goede service en fijne communicatie.

Lees meer
28 september 2022

Uitstekend eindresultaat en zeer prettige en heldere communicatie. Wij zijn zijn zeer tevreden !!

Lees meer
11 april 2022

Perfecte klik in wat ik hebben wilde, uitstekende service, en vooral: tijdige, afgesproken levering. Chapeau

Lees meer
11 april 2022

De Lange Projectbouw heeft t.b.v. renovatieproject Waalhaven ZZ 4 wanden, deuren, glazen wanden, glazen deuren en systeemplafonds geleverd en geplaatst. De afwerking is high-end te noemen. Het contact met Ben de Lange was zeer prettig. De klant is hier koning. Fijn flexibel bedrijf dat haar afspraken nakomt en doet wat er beloofd wordt.

Lees meer
11 april 2022

In ons project Adeleck heeft de Lange keurig werk geleverd. Afspraken werden netjes na gekomen en er was vriendelijk personeel. Er werd mee gedacht in economische slimme oplossingen zonder het hoge afwerkingsniveau tekort te doen. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.

Lees meer
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram